Przekąski Przepis na:
Przepisów i artykułów: 12 Ocena: 428
Dodano: 27.12.2010
Odsłon: 39445
5-6 os. | 15 min | średnie | przystępne |
śledzie pokroić w cienkie plasterki, cebule pokroić w paski - połączyć, dodać trochę oleju, pomieszać i odstawić na ok 2 godz. do lodówki
warzywa i jajka ugotować
do przeźroczystego dużego naczynia układać warstwowo 1.śledzie (na spód) 2. przykryć warstwą musztardy na grubej tarce zetrzeć pietruszkę 4. przykryć warstwą majonezu 5. zetrzeć marchew 6. przykryć warstwą majonezu 7. na to zetrzeć ziemniaki 8. przykryć warstwą majonezu 9. zetrzeć jajka na wierzch
odstawić do lodówki
Na skróty
Komentarze do przepisu (1)

renka 28 grudnia 2010Zgłoś do usunięcia
Mnie się podoba,chętnie jej spróbuję -)2 Kto głosował? | Odpowiedz