Do góry

Przekąski Przepis na:

Śledzie prowansalskie

Śledzie prowansalskie

Autor:

Przepisów i artykułów: 255 Ocena: 7903

Dodano:

Odsłon: 22893

śledzie to jest to ;)

Składniki

  • 7 płatów śledziowych
  • 1 duża cebula
  • 1 łyżka ziół prowansalskich
  • olej
  • sok z cytryny
5-6 os. 30 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Śledzie namoczyć.
    Cebulę obrać i sparzyć.
    Śledzie odsączyć pokroić w paseczki, skropić sokiem z cytryny i zostawić na ok. 15 minut.
    Śledzie przełożyć do miseczki, dodać cebulę, zioła, zalać olejem i wymieszać. Przełożyć do słoika i odstawić do lodówki.
    Smacznego

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń