Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 204
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3132
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 947
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 734
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 204
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3132
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 947
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 734
Składniki
Śledzie namoczyć. Cebulę obrać i sparzyć. Śledzie odsączyć pokroić w paseczki, skropić sokiem z cytryny i zostawić na ok. 15 minut. Śledzie przełożyć do miseczki, dodać cebulę, zioła, zalać olejem i wymieszać. Przełożyć do słoika i odstawić do lodówki. Smacznego