Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prostaczek to – jak sama nazwa wskazuje – bardzo proste ciasto: zarówno jeśli...
Odsłon: 2437
Dzisiaj inna odsłona krewetki królewskiej. Bardzo polecam z racji smaku oraz...
Odsłon: 32
Przepis dnia
Pałki z kurczaka w boczku to pomysł na tradycyjny obiad w nieco innej, bardzi...
Odsłon: 3090
Hiszpański flan to klasyczny deser o aksamitnej, kremowej konsystencji. Jego...
Odsłon: 2761
Prostaczek to – jak sama nazwa wskazuje – bardzo proste ciasto: zarówno jeśli...
Odsłon: 2437
Dzisiaj inna odsłona krewetki królewskiej. Bardzo polecam z racji smaku oraz...
Odsłon: 32
Przepis dnia
Pałki z kurczaka w boczku to pomysł na tradycyjny obiad w nieco innej, bardzi...
Odsłon: 3090
Hiszpański flan to klasyczny deser o aksamitnej, kremowej konsystencji. Jego...
Odsłon: 2761
Składniki
Śledzie namoczyć. Cebulę obrać i sparzyć. Śledzie odsączyć pokroić w paseczki, skropić sokiem z cytryny i zostawić na ok. 15 minut. Śledzie przełożyć do miseczki, dodać cebulę, zioła, zalać olejem i wymieszać. Przełożyć do słoika i odstawić do lodówki. Smacznego