Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie proste i pyszne śledziki świetnie sprawdzą się na wigilijnym stole.
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 311
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 2458
Przepis dnia
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 4804
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 106
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1570
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 311
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 2458
Przepis dnia
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 4804
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 106
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1570
Składniki
Wykonanie: 1.Śledzie wymoczyć 15-20 minut. 2.Pokroić na małe kawałki i ułożyć w salaterce. 3.Cebulę i por drobno posiekać. Posypać solą i cukrem, wymieszać i odstawić na kilka minut. 4.Jabłko drobno pokroić i polać połową soku z cytryny, wymieszać. 5.Majonez i jogurt wymieszać, doprawić pieprzem, cukrem i sokiem z cytryny. 6.Do sosu dodać jabłko, por i cebulę. Polać nim śledzie lub całość wymieszać. 7.Posypać posiekaną natką pietruszki