Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie proste i pyszne śledziki świetnie sprawdzą się na wigilijnym stole.
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 157
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 84
Zanurz się w delikatnym smaku japońskiego ciasta Castella "Kasutera" i pozwól...
Odsłon: 275
Po długiej zimie mamy ochotę na lekkie, proste i smaczne dania, a ta duszona...
Odsłon: 1061
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 25
Kociołek wiejski, w odróżnieniu od innych przepisów na podobne dania, przygot...
Odsłon: 1504
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 157
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 84
Zanurz się w delikatnym smaku japońskiego ciasta Castella "Kasutera" i pozwól...
Odsłon: 275
Po długiej zimie mamy ochotę na lekkie, proste i smaczne dania, a ta duszona...
Odsłon: 1061
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 25
Kociołek wiejski, w odróżnieniu od innych przepisów na podobne dania, przygot...
Odsłon: 1504
Składniki
Wykonanie: 1.Śledzie wymoczyć 15-20 minut. 2.Pokroić na małe kawałki i ułożyć w salaterce. 3.Cebulę i por drobno posiekać. Posypać solą i cukrem, wymieszać i odstawić na kilka minut. 4.Jabłko drobno pokroić i polać połową soku z cytryny, wymieszać. 5.Majonez i jogurt wymieszać, doprawić pieprzem, cukrem i sokiem z cytryny. 6.Do sosu dodać jabłko, por i cebulę. Polać nim śledzie lub całość wymieszać. 7.Posypać posiekaną natką pietruszki