Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Duża dawka jodu nawet dla tych, którzy niekoniecznie lubią tradycyjnie przyrządzoną rybę.
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 398
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3661
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 828
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 137
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 315
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 398
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3661
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 828
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 137
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 315
Składniki
Na patelni rozgrzać tłuszcz i podsmażyć na nim obraną, pokrojoną w krążki cebulę. Dodać miód, koncentrat, przyprawić solą i pieprzem. Całość dokładnie wymieszać. Odstawić do wystygnięcia. Płaty matiasów wypłukać, pokroić na małe kawałki. W salaterce układać naprzemiennie warstwy sosu i śledzia (lub po prostu można wymieszać). Wstawić pod przykryciem do lodówki na 24 h, by smaki się przegryzły.