Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Duża dawka jodu nawet dla tych, którzy niekoniecznie lubią tradycyjnie przyrządzoną rybę.
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 40713
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 426
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 212
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 387
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9321
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 40713
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 426
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 212
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 387
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9321
Składniki
Na patelni rozgrzać tłuszcz i podsmażyć na nim obraną, pokrojoną w krążki cebulę. Dodać miód, koncentrat, przyprawić solą i pieprzem. Całość dokładnie wymieszać. Odstawić do wystygnięcia. Płaty matiasów wypłukać, pokroić na małe kawałki. W salaterce układać naprzemiennie warstwy sosu i śledzia (lub po prostu można wymieszać). Wstawić pod przykryciem do lodówki na 24 h, by smaki się przegryzły.