Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Duża dawka jodu nawet dla tych, którzy niekoniecznie lubią tradycyjnie przyrządzoną rybę.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 816
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 650
Przepis dnia
Włoski Narzeczony to czekoladowo-orzechowy torcik przełożony czekoladową pianką.
Odsłon: 5537
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 555
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4792
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1008
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 816
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 650
Przepis dnia
Włoski Narzeczony to czekoladowo-orzechowy torcik przełożony czekoladową pianką.
Odsłon: 5537
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 555
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4792
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1008
Składniki
Na patelni rozgrzać tłuszcz i podsmażyć na nim obraną, pokrojoną w krążki cebulę. Dodać miód, koncentrat, przyprawić solą i pieprzem. Całość dokładnie wymieszać. Odstawić do wystygnięcia. Płaty matiasów wypłukać, pokroić na małe kawałki. W salaterce układać naprzemiennie warstwy sosu i śledzia (lub po prostu można wymieszać). Wstawić pod przykryciem do lodówki na 24 h, by smaki się przegryzły.