Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czy możliwe jest przygotowanie ciasta czekoladowego w 5 minut? Oczywiście, że...
Odsłon: 26589
Ciasto Delicjusz to ciasto składające się z dwóch rodzajów ciasta biszkoptowe...
Odsłon: 9607
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 2122
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 4121
Pyszne, puszyste i delikatne ciasto jogurtowe z owocami. Idealne w sezonie ow...
Odsłon: 792
Pomysł na smaczne bezmięsne kanapki.
Odsłon: 389
Czy możliwe jest przygotowanie ciasta czekoladowego w 5 minut? Oczywiście, że...
Odsłon: 26589
Ciasto Delicjusz to ciasto składające się z dwóch rodzajów ciasta biszkoptowe...
Odsłon: 9607
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 2122
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 4121
Pyszne, puszyste i delikatne ciasto jogurtowe z owocami. Idealne w sezonie ow...
Odsłon: 792
Pomysł na smaczne bezmięsne kanapki.
Odsłon: 389
Składniki
Śledzie odmoczyłam przez noc. Rano zagotowałam pokrojoną cebulę wraz z chili i liściem i zielem i cukrem w occie jabłkowym. Gdy marynata wystygła dodałam zakwas buraczany.
Pokrojone śledzie przełożyłam cebulą z marynaty i całość zalałam marynatą. Słoik dopełniłam olejem. Następnego dnia można już kosztować. Smak śledzi jest bardzo delikatny a zakwas daje piękny kolor. Smacznego :)