Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 301
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1942
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3900
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3730
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 504
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 301
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1942
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3900
W internecie krąży mnóstwo przepisów na śliwkę w czekoladzie , ale ta jest n...
Odsłon: 3730
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 504
Składniki
Śledzie odmoczyłam przez noc. Rano zagotowałam pokrojoną cebulę wraz z chili i liściem i zielem i cukrem w occie jabłkowym. Gdy marynata wystygła dodałam zakwas buraczany.
Pokrojone śledzie przełożyłam cebulą z marynaty i całość zalałam marynatą. Słoik dopełniłam olejem. Następnego dnia można już kosztować. Smak śledzi jest bardzo delikatny a zakwas daje piękny kolor. Smacznego :)