Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Stary, wypróbowany przepis na babeczki jest wyjątkowy, są kruche, delikatne,...
Odsłon: 455
Delikatne, rogaliki z powidłami to klasyka, która nigdy nie wychodzi z mody....
Odsłon: 37280
Puszysta pianka oblana czekoladą to smakołyk, który wiele osób umieszcza na l...
Odsłon: 2569
Cześć. Dzisiaj podrzucam przepis na pyszny i bardzo szybki gulasz z piersi ku...
Odsłon: 217
Przepisy siostry Anastazji od lat cieszą się sporym zainteresowaniem. Nic dzi...
Odsłon: 225
Stary, wypróbowany przepis na babeczki jest wyjątkowy, są kruche, delikatne,...
Odsłon: 455
Delikatne, rogaliki z powidłami to klasyka, która nigdy nie wychodzi z mody....
Odsłon: 37280
Puszysta pianka oblana czekoladą to smakołyk, który wiele osób umieszcza na l...
Odsłon: 2569
Cześć. Dzisiaj podrzucam przepis na pyszny i bardzo szybki gulasz z piersi ku...
Odsłon: 217
Przepisy siostry Anastazji od lat cieszą się sporym zainteresowaniem. Nic dzi...
Odsłon: 225
Składniki
Śledzie odmoczyłam przez noc. Rano zagotowałam pokrojoną cebulę wraz z chili i liściem i zielem i cukrem w occie jabłkowym. Gdy marynata wystygła dodałam zakwas buraczany.
Pokrojone śledzie przełożyłam cebulą z marynaty i całość zalałam marynatą. Słoik dopełniłam olejem. Następnego dnia można już kosztować. Smak śledzi jest bardzo delikatny a zakwas daje piękny kolor. Smacznego :)