Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 92
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40747
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 1129
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 273
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3474
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 92
Zachciało mi się ciasta z kremem. Zrobiłam najprostsze z możliwych. Biszkopt...
Odsłon: 40747
Przepis na klasyczne tiramisu, bez zbędnych dodatków, ale podane w wygodnych...
Odsłon: 1129
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 273
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3474
Składniki
Śledzie odmoczyłam przez noc. Rano zagotowałam pokrojoną cebulę wraz z chili i liściem i zielem i cukrem w occie jabłkowym. Gdy marynata wystygła dodałam zakwas buraczany.
Pokrojone śledzie przełożyłam cebulą z marynaty i całość zalałam marynatą. Słoik dopełniłam olejem. Następnego dnia można już kosztować. Smak śledzi jest bardzo delikatny a zakwas daje piękny kolor. Smacznego :)