Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
:)
Smażone gołąbki to alternatywa dla tradycyjnego wariantu, w którym kapuściane...
Odsłon: 10699
Pyszny, domowy ajerkoniak - likier jajeczny, idealny na długie jesienne i zim...
Odsłon: 211
Smaczne, proste do przygotowania, moje dzieci je uwielbiają, szczególnie, że...
Odsłon: 187
Jest to klasyka polskiej kuchni sprzed lat. Taki befsztyk często podawany był...
Odsłon: 758
Smażone gołąbki to alternatywa dla tradycyjnego wariantu, w którym kapuściane...
Odsłon: 10699
Pyszny, domowy ajerkoniak - likier jajeczny, idealny na długie jesienne i zim...
Odsłon: 211
Smaczne, proste do przygotowania, moje dzieci je uwielbiają, szczególnie, że...
Odsłon: 187
Jest to klasyka polskiej kuchni sprzed lat. Taki befsztyk często podawany był...
Odsłon: 758
Składniki
Cebule pokroić w kostkę, posypać cukrem i szczyptą soli, skropić octem i wymieszać , po czym odstawić na kilka minut. Dodać smietanę ,pieprz (do smaku) i wymieszać. Śledzie wymieszać ze śmietaną i cebulą ,i wstawić do lodówki na kilka godzin przed podaniem.