Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
odmiana dla typowego śledzika w oleju
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 39699
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 412
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 184
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 377
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9275
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 39699
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 412
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 184
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 377
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9275
Składniki
1. filety namoczyć w czystej, zimnej wodzie, jak będą już prawie wymoczone, dolać do wody 2-3 łyżki octu, żeby śledzie nabrały lekko kwaśnego smaku, odlać wodę, pokroić na 2-cm kawałki, 2. cebulę pokroić w kosteczkę, jabłko zetrzeć na grubej tarce, 3. majonez wymieszać z jogurtem i musztardą, dodać cebulę i jabłko (dodać tyle jabłka i cebuli, ile uważany za odpowiednie do smaku), dodać do smaku soli i pieprzu, 4. śledzie wymieszać z sosem, odstawić do przegryzienia smaków, smacznego