Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śledzie w śmietanie z dodatkiem jabłka, to prosty i pyszny przepis na każdą okazje.
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 44
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 57
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 288
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 44
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 57
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 288
Składniki
Śledzie zalej mlekiem, woda, dodaj ocet. Odstaw na minimum 2 godz. Cebule pokrój w drobną kostkę, dodaj cukier i ocet, wymieszaj. Odstaw na godzinę. Ogórki pokrój w drobna kostkę. Wszystkie składniki na sos wymieszaj, dodaj cebule i pokrojone w paseczki śledzie. Wymieszaj, posyp koperkiem. Wstaw na noc do lodówki.