Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śledzie w śmietanie najczęściej podajemy z dodatkiem cebuli , z porem będą smakowały równie wyśmienicie . Polecam wypróbować przepis i zaskoczyć wszystkich na święta , ten przepis nie ma sobie równych .
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 2545
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 129
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 228
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 2545
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 129
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 228
Składniki
Śledzie opłukaj , wymocz w mleku około godziny , osusz , pokrój w paski Pora pokrój w półplasterki , sparz wrzątkiem , wystudź i odciśnij z wody Ogórki pokrój w półplasterki .
Majonez wymieszaj ze śmietaną. Śledzie wymieszaj z porem i ogórkiem dopraw do smaku solą i pieprzem , dodaj majonez ze śmietaną . Wszystkie składniki połącz ze sobą , wstaw do lodówki najlepiej na całą noc , przed podaniem posyp świeżo zmielonym pieprzem.