Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śledzie w śmietanie najczęściej podajemy z dodatkiem cebuli , z porem będą smakowały równie wyśmienicie . Polecam wypróbować przepis i zaskoczyć wszystkich na święta , ten przepis nie ma sobie równych .
Przepis dnia
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 5269
Dzisiaj szybki chleb bez wyrabiania z ziarnami. Piekłam ten chleb z podwójnej...
Odsłon: 29593
W tym roku wyjątkowo pięknie obrodziły nasze śliwki, przygotowałam więc pyszn...
Odsłon: 205
Ciasto Porachunki Teściowej to rezultat kulinarnej utarczki pomiędzy teściową...
Odsłon: 19190
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 915
Przepis dnia
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 5269
Dzisiaj szybki chleb bez wyrabiania z ziarnami. Piekłam ten chleb z podwójnej...
Odsłon: 29593
W tym roku wyjątkowo pięknie obrodziły nasze śliwki, przygotowałam więc pyszn...
Odsłon: 205
Ciasto Porachunki Teściowej to rezultat kulinarnej utarczki pomiędzy teściową...
Odsłon: 19190
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 915
Składniki
Śledzie opłukaj , wymocz w mleku około godziny , osusz , pokrój w paski Pora pokrój w półplasterki , sparz wrzątkiem , wystudź i odciśnij z wody Ogórki pokrój w półplasterki .
Majonez wymieszaj ze śmietaną. Śledzie wymieszaj z porem i ogórkiem dopraw do smaku solą i pieprzem , dodaj majonez ze śmietaną . Wszystkie składniki połącz ze sobą , wstaw do lodówki najlepiej na całą noc , przed podaniem posyp świeżo zmielonym pieprzem.