Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis od Natalki E ;) Mega pyszne!
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 18982
Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 19814
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 18982
Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 19814
Składniki
Czosnek obieramy i drobno siekamy (można przecisnąć przez praskę) i mieszamy ze śmietaną i majonezem ,dodajemy cebulki. Do smaku doprawiamy solą ,białym pieprzem i odrobiną cukru. Śledzie wyjmujemy z zalewy ,osączamy i kroimy na mniejsze kawałki (można też dać całe filety). Mieszamy z sosem czosnkowym ,wstawiamy do lodówki na 2 dni.