Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie godne wigilijnego stołu. Bardzo serdecznie polecam.
Zupa marchewkowa to propozycja na lekkie i szybkie danie, które świetnie rozg...
Odsłon: 138
Wege burger bezmięsny.
Odsłon: 164
Jedliście kiedyś takie gołąbki? jeśli nie to gorąco zapraszam po przepis będz...
Odsłon: 2573
Zupa marchewkowa to propozycja na lekkie i szybkie danie, które świetnie rozg...
Odsłon: 138
Wege burger bezmięsny.
Odsłon: 164
Jedliście kiedyś takie gołąbki? jeśli nie to gorąco zapraszam po przepis będz...
Odsłon: 2573
Składniki
Ogórki kiszone, grzybki marynowane, cebulę i paprykę marynowaną drobno pokroić. Przygotować sos z majonezu, jogurtu i musztardy. Składniki połączyć. Doprawić solą i pieprzem. Śledzie opłukać w wodzie, a następnie pokroić w wąskie paski. Całość razem wymieszać i wyłożyć na półmisek.