Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie godne wigilijnego stołu. Bardzo serdecznie polecam.
Barszcz czerwony z tłuczonymi ziemniakami, skwarkami z cebulką na kościach wę...
Odsłon: 65
Bigos z młodej kapusty z dodatkiem kiełbasy i wędzonego boczku. Możemy bigos...
Odsłon: 186
Smaczne i zdrowe frytki z marchewki z piekarnika, idealny dodatek do ryby pie...
Odsłon: 747
Szykowne i wyśmienite danie, które możemy podać na uroczysty niedzielny obia...
Odsłon: 364
Obiad dla Jesieniary.
Odsłon: 497
Barszcz czerwony z tłuczonymi ziemniakami, skwarkami z cebulką na kościach wę...
Odsłon: 65
Bigos z młodej kapusty z dodatkiem kiełbasy i wędzonego boczku. Możemy bigos...
Odsłon: 186
Smaczne i zdrowe frytki z marchewki z piekarnika, idealny dodatek do ryby pie...
Odsłon: 747
Szykowne i wyśmienite danie, które możemy podać na uroczysty niedzielny obia...
Odsłon: 364
Obiad dla Jesieniary.
Odsłon: 497
Składniki
Ogórki kiszone, grzybki marynowane, cebulę i paprykę marynowaną drobno pokroić. Przygotować sos z majonezu, jogurtu i musztardy. Składniki połączyć. Doprawić solą i pieprzem. Śledzie opłukać w wodzie, a następnie pokroić w wąskie paski. Całość razem wymieszać i wyłożyć na półmisek.