Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam śledzie pod każdą postacią, podane w ten sposób skradną nie jedno wybredne podniebienie. Marynowana papryka i rodzynki nadają bardzo ciekawy smak.
Zamiast tradycyjnego bigosu przygotuj bigos według tego przepisu. Kapusta kis...
Odsłon: 155
Masz niespodziewanych gości, masz mało czasu na przygotowanie, mam dla Ciebie...
Odsłon: 440
Upieczony w domowym zaciszu - najlepszy, i ten zapach pieczonego chleba.
Odsłon: 2907
Smaczna sałatka z brokułem, jajkiem, pomidorem oraz kukurydzą, ogórkiem kiszo...
Odsłon: 78
Smaczny kotlet vege z soczewicy z kaszą kuskus i bukietem warzyw to propozyc...
Odsłon: 149
Zamiast tradycyjnego bigosu przygotuj bigos według tego przepisu. Kapusta kis...
Odsłon: 155
Masz niespodziewanych gości, masz mało czasu na przygotowanie, mam dla Ciebie...
Odsłon: 440
Upieczony w domowym zaciszu - najlepszy, i ten zapach pieczonego chleba.
Odsłon: 2907
Smaczna sałatka z brokułem, jajkiem, pomidorem oraz kukurydzą, ogórkiem kiszo...
Odsłon: 78
Smaczny kotlet vege z soczewicy z kaszą kuskus i bukietem warzyw to propozyc...
Odsłon: 149
Składniki
Rodzynki zalej wrzątkiem. Śledzie pokrój na mniejsze kawałki. Cebule obierz i pokrój w piórka, zeszklij na patelni. Paprykę pokrój w kostkę. Ketchup połącz z olejem, dodaj pokrojone warzywa i odcedzone rodzynki. Dopraw do smaku pieprzem, solą i cukrem. Warstwami w naczyniu układaj kolejno śledzie, warzywa- do wyczerpania składników. Ostatnią warstwą powinny być warzywa. Danie przechowujemy w lodówce, najlepiej kilka dni- żeby smaki się przegryzły.