Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj proponuję śledziki podane ze słodkimi rodzynkami i kwaskowatymi pestkami granata.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7547
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 192
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2292
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 521
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7547
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 192
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 2292
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 521
Składniki
Z filetów śledziowych usunąć skórkę i pokroić w kostkę. Cebulę drobno pokroić i zalać wrzątkiem na 5 minut. Dokładnie odsączyć na sicie. Jabłko obrać i pokroić w drobną kostkę Rodzynki zalać na kilka minut wrzątkiem i także dokładnie odsączyć. Koperek pokroić bardzo drobno. Wszystkie składniki umieścić w misce, na koniec dodać pestki granata. Majonez połączyć ze śmietaną i musztardą. Dodać przeciśnięty przez praskę czosnek. Wymieszać delikatnie , doprawić pieprzem i solą . Udekorować gałązką koperku. Schłodzić przed podaniem.