Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to przepis zaczerpnięty z podlaskiej kuchni.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25898
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 3106
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1402
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25898
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 3106
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1402
Składniki
śledzie osączyć z zalewy,obrać ze skórki i pokroić na mniejsze kawałki
suszone owoce sparzyć a morele pokroic w paseczki
na patelni rozgrzać 3 łyżki oleju,wrzucić pokrojoną w piórka cebulę i zeszklić,dodać paprykę ,chili,owoc i smażyc kilka chwil ,wystudzić,dodac reszte oleju i zalac śledzie,odstawić do lodówki najlepiej na dwa dni
z ciemnym pieczywem smakuja doskonale