Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to przepis zaczerpnięty z podlaskiej kuchni.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13031
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1479
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14344
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5927
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13031
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1479
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 14344
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5927
Składniki
śledzie osączyć z zalewy,obrać ze skórki i pokroić na mniejsze kawałki
suszone owoce sparzyć a morele pokroic w paseczki
na patelni rozgrzać 3 łyżki oleju,wrzucić pokrojoną w piórka cebulę i zeszklić,dodać paprykę ,chili,owoc i smażyc kilka chwil ,wystudzić,dodac reszte oleju i zalac śledzie,odstawić do lodówki najlepiej na dwa dni
z ciemnym pieczywem smakuja doskonale