Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to przepis zaczerpnięty z podlaskiej kuchni.
Kwintesencja smaku jagnięciny i najlepsze danie z grilla.
Odsłon: 56
Szybka i smaczna przekąska idealna na imprezę i niespodziewanych gości.
Odsłon: 43738
Smacznie i dietetycznie.
Odsłon: 201
Delikatne mięso, aromatyczne kurki, smaczne sery, to super połączenie aby pow...
Odsłon: 627
Kwintesencja smaku jagnięciny i najlepsze danie z grilla.
Odsłon: 56
Szybka i smaczna przekąska idealna na imprezę i niespodziewanych gości.
Odsłon: 43738
Smacznie i dietetycznie.
Odsłon: 201
Delikatne mięso, aromatyczne kurki, smaczne sery, to super połączenie aby pow...
Odsłon: 627
Składniki
śledzie osączyć z zalewy,obrać ze skórki i pokroić na mniejsze kawałki
suszone owoce sparzyć a morele pokroic w paseczki
na patelni rozgrzać 3 łyżki oleju,wrzucić pokrojoną w piórka cebulę i zeszklić,dodać paprykę ,chili,owoc i smażyc kilka chwil ,wystudzić,dodac reszte oleju i zalac śledzie,odstawić do lodówki najlepiej na dwa dni
z ciemnym pieczywem smakuja doskonale