Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest to przepis zaczerpnięty z podlaskiej kuchni.
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 133
Przygotowałam wykwintne, delikatne w smaku risotto z białymi szparagami. Mam...
Odsłon: 32
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 138
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 528
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 4673
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 133
Przygotowałam wykwintne, delikatne w smaku risotto z białymi szparagami. Mam...
Odsłon: 32
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 138
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 528
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 4673
Składniki
śledzie osączyć z zalewy,obrać ze skórki i pokroić na mniejsze kawałki
suszone owoce sparzyć a morele pokroic w paseczki
na patelni rozgrzać 3 łyżki oleju,wrzucić pokrojoną w piórka cebulę i zeszklić,dodać paprykę ,chili,owoc i smażyc kilka chwil ,wystudzić,dodac reszte oleju i zalac śledzie,odstawić do lodówki najlepiej na dwa dni
z ciemnym pieczywem smakuja doskonale