Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i aromatyczne, z delikatną nutą czosnku, tymianku i bazylii. Śledzie w takim wydaniu świetnie sprawdzą się na przyjęciach rodzinnych.
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 203
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 986
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1820
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3464
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 27381
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 203
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 986
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1820
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3464
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 27381
Składniki
Składniki przeznaczone na marynatę blendujemy na gładką masę, dość płynną. Śledzie układamy w misce warstwami, każdą warstwę smarujemy marynatą pomidorową. Tak przygotowane śledzie odkładamy na kilka godzin, jeśli mamy na tyle czasu, to możemy odstawić na całą noc.
Ogórki kroimy w drobną kosteczkę, wykładamy na półmisek, na nich układamy połówki jajek i zwinięte śledzie. Składniki sosu mieszamy ze sobą. Gotowym sosem majonezowo- jogurtowym polewamy jajka. Smacznego.