Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i aromatyczne, z delikatną nutą czosnku, tymianku i bazylii. Śledzie w takim wydaniu świetnie sprawdzą się na przyjęciach rodzinnych.
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 74
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 205
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 86
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 74
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 205
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 86
Składniki
Składniki przeznaczone na marynatę blendujemy na gładką masę, dość płynną. Śledzie układamy w misce warstwami, każdą warstwę smarujemy marynatą pomidorową. Tak przygotowane śledzie odkładamy na kilka godzin, jeśli mamy na tyle czasu, to możemy odstawić na całą noc.
Ogórki kroimy w drobną kosteczkę, wykładamy na półmisek, na nich układamy połówki jajek i zwinięte śledzie. Składniki sosu mieszamy ze sobą. Gotowym sosem majonezowo- jogurtowym polewamy jajka. Smacznego.