Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śledzie z suszonymi pomidorami
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113041
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 417
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 759
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 571
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113041
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 417
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 759
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 571
Składniki
Cebulę pokroić w pióra, krótko podsmażyć na oleju, gdy zacznie się rumienić zdjąć z ognia. Cebulę przeżyć do miski, dodać pokrojone suszone pomidory, czosnek pokrojony na większe kawałki oraz przyprawy. Dodać pokrojone filet śledziowe. Na koniec dodać ocet oraz olej. Wszystko razem wymieszać i przełożyć do słoika. Jeśli śledzie w słoiku nie będą pokryte olejem dodać jeszcze niewielką ilość oleju. Śledzie najlepiej smakują na drugi i kolejne dzień. Smacznego!