Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śledzie z suszonymi pomidorami
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7829
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 277
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3027
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 582
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7829
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 277
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3027
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 582
Składniki
Cebulę pokroić w pióra, krótko podsmażyć na oleju, gdy zacznie się rumienić zdjąć z ognia. Cebulę przeżyć do miski, dodać pokrojone suszone pomidory, czosnek pokrojony na większe kawałki oraz przyprawy. Dodać pokrojone filet śledziowe. Na koniec dodać ocet oraz olej. Wszystko razem wymieszać i przełożyć do słoika. Jeśli śledzie w słoiku nie będą pokryte olejem dodać jeszcze niewielką ilość oleju. Śledzie najlepiej smakują na drugi i kolejne dzień. Smacznego!