Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śledzie z suszonymi pomidorami
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11074
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3505
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1194
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4201
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 372
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11074
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3505
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1194
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4201
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 372
Składniki
Cebulę pokroić w pióra, krótko podsmażyć na oleju, gdy zacznie się rumienić zdjąć z ognia. Cebulę przeżyć do miski, dodać pokrojone suszone pomidory, czosnek pokrojony na większe kawałki oraz przyprawy. Dodać pokrojone filet śledziowe. Na koniec dodać ocet oraz olej. Wszystko razem wymieszać i przełożyć do słoika. Jeśli śledzie w słoiku nie będą pokryte olejem dodać jeszcze niewielką ilość oleju. Śledzie najlepiej smakują na drugi i kolejne dzień. Smacznego!