Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śledzie z suszonymi pomidorami
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22118
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 135
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 407
Rzodkiewki najczęściej zajadamy chrupiące jako dodatek do kanapek lub sałatek...
Odsłon: 130
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 176
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22118
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 135
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 407
Rzodkiewki najczęściej zajadamy chrupiące jako dodatek do kanapek lub sałatek...
Odsłon: 130
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 176
Składniki
Cebulę pokroić w pióra, krótko podsmażyć na oleju, gdy zacznie się rumienić zdjąć z ognia. Cebulę przeżyć do miski, dodać pokrojone suszone pomidory, czosnek pokrojony na większe kawałki oraz przyprawy. Dodać pokrojone filet śledziowe. Na koniec dodać ocet oraz olej. Wszystko razem wymieszać i przełożyć do słoika. Jeśli śledzie w słoiku nie będą pokryte olejem dodać jeszcze niewielką ilość oleju. Śledzie najlepiej smakują na drugi i kolejne dzień. Smacznego!