Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wiosenny śledzik o każdej porze roku...
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3514
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 610
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3765
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 323
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 584
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3514
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 610
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3765
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 323
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 584
Składniki
Śledzie opłukać i skropić sokiem z cytryny.Powinny być lekko słonawe.Jeżeli trzeba (tzn.są zbyt słone) namoczyć wcześniej we wodzie.Ogórki kiszone i jabłko zetrzeć na tarce jarzynowej na grubych oczkach.Cebule pokroić w paski i sparzyć wrzątkiem kilka minut.Wymieszać wszystko ze śmietaną i dodać pokrojone śledzie.Przed podaniem posypać szczypiorkiem.
SMACZNEGO