Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty przepis dla amatorów raczej tradycyjnych smaków:)
Żeberka po amerykańsku to kulinarny klasyk, który zachwyca swoją soczystością...
Odsłon: 776
Szybkie i sycące danie na obiad lub ciepłą kolację.
Odsłon: 33
Zachciało mi się po śniadaniu zjeść coś co jest związane z owocami. Po krótk...
Odsłon: 305
Żeberka do obiadu przygotowane w pysznej musztardowo - miodowej marynacie. Że...
Odsłon: 123
Żeberka po amerykańsku to kulinarny klasyk, który zachwyca swoją soczystością...
Odsłon: 776
Szybkie i sycące danie na obiad lub ciepłą kolację.
Odsłon: 33
Zachciało mi się po śniadaniu zjeść coś co jest związane z owocami. Po krótk...
Odsłon: 305
Żeberka do obiadu przygotowane w pysznej musztardowo - miodowej marynacie. Że...
Odsłon: 123
Składniki
Matiasy solone moczymy ok. 2 godziny w zimnej wodzie, później kroimy w paski. Jeśli użyjemy matiasów w oleju. możemy od razu pokroić je w paseczki. Cebulę kroimy w drobną kostkę.
W miseczce układamy warstwami: cebulę, śledzik, musztardę francuską, listek laurowy, ziele angielskie, cebulę, śledzik itd., aż do wyczerpania składników. Całość zalewamy oliwą i wkładamy do lodówki. Spożywamy najlepiej w następnym dniu. SMACZNEGO:)