Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty przepis dla amatorów raczej tradycyjnych smaków:)
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9563
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3169
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6646
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9563
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3169
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6646
Składniki
Matiasy solone moczymy ok. 2 godziny w zimnej wodzie, później kroimy w paski. Jeśli użyjemy matiasów w oleju. możemy od razu pokroić je w paseczki. Cebulę kroimy w drobną kostkę.
W miseczce układamy warstwami: cebulę, śledzik, musztardę francuską, listek laurowy, ziele angielskie, cebulę, śledzik itd., aż do wyczerpania składników. Całość zalewamy oliwą i wkładamy do lodówki. Spożywamy najlepiej w następnym dniu. SMACZNEGO:)