Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty przepis dla amatorów raczej tradycyjnych smaków:)
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1292
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 472
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3463
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1065
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1292
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 472
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3463
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1065
Składniki
Matiasy solone moczymy ok. 2 godziny w zimnej wodzie, później kroimy w paski. Jeśli użyjemy matiasów w oleju. możemy od razu pokroić je w paseczki. Cebulę kroimy w drobną kostkę.
W miseczce układamy warstwami: cebulę, śledzik, musztardę francuską, listek laurowy, ziele angielskie, cebulę, śledzik itd., aż do wyczerpania składników. Całość zalewamy oliwą i wkładamy do lodówki. Spożywamy najlepiej w następnym dniu. SMACZNEGO:)