Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty przepis dla amatorów raczej tradycyjnych smaków:)
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 745
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424875
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10670
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336949
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 745
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424875
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10670
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336949
Składniki
Matiasy solone moczymy ok. 2 godziny w zimnej wodzie, później kroimy w paski. Jeśli użyjemy matiasów w oleju. możemy od razu pokroić je w paseczki. Cebulę kroimy w drobną kostkę.
W miseczce układamy warstwami: cebulę, śledzik, musztardę francuską, listek laurowy, ziele angielskie, cebulę, śledzik itd., aż do wyczerpania składników. Całość zalewamy oliwą i wkładamy do lodówki. Spożywamy najlepiej w następnym dniu. SMACZNEGO:)