Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śledzik podany z fasolką szparagową.
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 198
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3985
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 360
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 937
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 198
Prosta do przygotowania sałatka, idealna na różne okazje. Jest smaczna i kolo...
Odsłon: 3985
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 360
Idealne ciasto na rodzinne imprezy i święta, oczywiście dla dorosłych. Cisto...
Odsłon: 937
Składniki
Wykonanie: Fasolkę oczyścić, opłukać i ugotować w lekko osolonej wodzie. Następnie odsączyć i pokroić. Śledzie drobno pokroić, wymieszać z fasolką, posiekana cebulą, zieleniną i przyprawami doi smaku. Majonez wymieszać z jogurtem, musztardą do smaku, dodać do śledzi i jeszcze raz wymieszać. Schłodzić w lodówce i podawać z pieczywem jako przekąska.