Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wystarczą tylko 4 proste składniki do stworzenia wykwintnej przystawki lub przekąski na zimno, czyli ślimaczków. Dzięki zielonej tortilli szpinakowej doskonale prezentuje się na stole. Sprawdź, z jakimi dodatkami ją połączyć.
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 92
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 193
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 92
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 193
Składniki
Serek śmietankowy umieść w misce. Orzechy włoskie drobno posiekaj. Dodaj do serka. Dorzuć też garść suszonej żurawiny. Zamieszaj dokładnie. Dopraw solą i pieprzem, ponownie wymieszaj łyżką.
Rozłóż tortille na blacie. Na każdej z nich rozłóż farsz z serkiem śmietankowym, zostawiając około 1 centymetr wolnej przestrzeni od krawędzi.
Zawiń każdą tortillę dosyć ciasno. Teraz umieść ją w folii spożywczej, dociskając mocno. Włóż do lodówki na minimum godzinę przed podaniem.