Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i prosta przekąska z ciasta francuskiego.Fajnie się prezentują i szybko znikają z talerza :).
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1868
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5678
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5657
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1868
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5678
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5657
Składniki
Ciasto francuskie rozwijamy i smarujemy keczupem.Wzdłuż dłuższego boku układamy plastry szynki lub pokrojoną w plastry kiełbaskę.Na wędlinę układamy plastry sera żółtego.Oprószamy delikatnie przyprawą do pizzy i ściśle zwijamy jak roladę wzdłuż dłuższego boku.Taką roladę kroimy na plastry o szerokości 1,5-2 cm.Ślimaczki układamy na blasze wyłożonej papierem do pieczenia .