Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i prosta przekąska z ciasta francuskiego.Fajnie się prezentują i szybko znikają z talerza :).
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 100
Dziś do pracy.
Odsłon: 123
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 143
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15396
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 313
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 100
Dziś do pracy.
Odsłon: 123
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 143
Jak wykorzystać mięso z rosołu? Paszteciki drożdżowe z mięsem i kapustą robię...
Odsłon: 15396
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 313
Składniki
Ciasto francuskie rozwijamy i smarujemy keczupem.Wzdłuż dłuższego boku układamy plastry szynki lub pokrojoną w plastry kiełbaskę.Na wędlinę układamy plastry sera żółtego.Oprószamy delikatnie przyprawą do pizzy i ściśle zwijamy jak roladę wzdłuż dłuższego boku.Taką roladę kroimy na plastry o szerokości 1,5-2 cm.Ślimaczki układamy na blasze wyłożonej papierem do pieczenia .