Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo fajna zakąska, prosta i smaczna!
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 457232
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1338
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2181
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 536
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 457232
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1338
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2181
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 536
Składniki
Pieczarki czyścimy, kroimy drobno i przesmażamy z cebulką, pokrojona w drobną kostkę. Paprykę i cebulę kroimy w piórka.
Na ciasto francuskie wzdłuż nakładamy kolejno : szynka, pieczarki z cebulą, papryka, cebula (surowa), na to ser żółty.
Zawijamy w roladę i kroimy na ok 2cm krążki. Wykładamy na blachę do pieczenia wyłożoną papierem do pieczenia (można wykorzystać ten, w które było zawinięte ciasto). Posypać z wierzchu tymiankiem i bazylią, lub innymi przyprawami jeśli lubicie.
Piekarnik rozgrzać do 180st i piec do zrumienienia. Smacznego!