Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ślimaczki z ciasta francuskiego z dodatkiem szpinaku i mozzarelli
paszteciki z ciasta serowego - bez drożdży i proszku do pieczenia
Odsłon: 251
Bitka schabowa podana z kluskami śląskimi i buraczkami.
Odsłon: 919
Dzisiaj naleśniki przygotowane na świąteczne krokiety z kapustą i grzybami. P...
Odsłon: 93
Przygotowałam to danie z przepisu Wałek oto link do przepisu; https://smaker...
Odsłon: 150
Polecam. Mało pracochłonny i bardzo smaczny.
Odsłon: 675
Polecam.
Odsłon: 250
paszteciki z ciasta serowego - bez drożdży i proszku do pieczenia
Odsłon: 251
Bitka schabowa podana z kluskami śląskimi i buraczkami.
Odsłon: 919
Dzisiaj naleśniki przygotowane na świąteczne krokiety z kapustą i grzybami. P...
Odsłon: 93
Przygotowałam to danie z przepisu Wałek oto link do przepisu; https://smaker...
Odsłon: 150
Polecam. Mało pracochłonny i bardzo smaczny.
Odsłon: 675
Polecam.
Odsłon: 250
Składniki
Na niewielkiej ilości oleju podsmażyć krótko posiekany czosnek. Dodać szpinak i również podsmażyć aż liście zwiędną, Pod koniec doprawić solą i pieprzem. Mozzarelle pokroić w plasterki, ser zetrzeć na tarce, paprykę pokroić w kostkę Na blat ciasta francuskiego ułożyć po całości ser żółty, paprykę, szpinak który kroje jeszcze przed położeniem na ciasto francuskie i na koniec mozzarelle. Zwijamy ciasto w rulon zaczynając od dłuższego boku. Pokroić na plastry wielkości ok 1,5 cm. Ułożyć na blachę wyłożoną papierem do pieczenia. Piec w nagrzanym piekarniku do temperatury 190 stopni przez ok. 20 minut. Smacznego!