Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetna przekąska, która uatrakcyjni każda imprezę :)
        
        
        
            wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231646
            Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4906
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 36104
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1342
            wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231646
            Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4906
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 36104
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1342
        
        
                Składniki
Ciast francuskie rozwinąć i delikatnie posmarować keczupem. Na cieście rozłożyć szynkę parmeńską i posypać startym parmezanem.
Ciasto zwinąć ciasno w rulon ( tak jak roladę).
Zwinięte ciasto pokroić na około 2 cm plastry i ułożyć na blaszce na papierze do pieczenia.
Piec w piekarniku nagrzanym do 200 stopni, aż ciasto francuskie się zarumieni, mniej więcej 15 minut. Wyglądają bardzo ładnie i są naprawdę smaczne. Można je podawać zarówno na ciepło jak i na zimno. Smacznego :)