Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetna przekąska, która uatrakcyjni każda imprezę :)
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 456771
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1201
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2080
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 503
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 456771
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1201
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2080
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 503
Składniki
Ciast francuskie rozwinąć i delikatnie posmarować keczupem. Na cieście rozłożyć szynkę parmeńską i posypać startym parmezanem.
Ciasto zwinąć ciasno w rulon ( tak jak roladę).
Zwinięte ciasto pokroić na około 2 cm plastry i ułożyć na blaszce na papierze do pieczenia.
Piec w piekarniku nagrzanym do 200 stopni, aż ciasto francuskie się zarumieni, mniej więcej 15 minut. Wyglądają bardzo ładnie i są naprawdę smaczne. Można je podawać zarówno na ciepło jak i na zimno. Smacznego :)