Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta, szybka i smaczna przekąska z ciasta francuskiego z szynką i serem. Polecam
blaszka, papier do pieczenia, nóż,
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12608
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1431
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13701
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5760
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12608
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1431
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13701
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5760
Składniki
Ciasto francuskie rozłożyć , posmarować ketchupem, rozłożyć plastry szynki i plastry sera. Zwinąć w rulon i pokroić w grubsze ślimaczki. Ułożyć na blasze wyłożonej papierem do pieczenia składaniem do spodu. Opcjonalnie posmarować rozbełtanym jajkiem. Włożyć do piekarnika nagrzanego do 200 stopni i zapiekać 20 minut.
Przygotowanie ślimaczków.
Ślimaczki gotowe do pieczenia.