Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta, szybka i smaczna przekąska z ciasta francuskiego z szynką i serem. Polecam
blaszka, papier do pieczenia, nóż,
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1710
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1503
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1480
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1737
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1710
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1503
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1480
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1737
Składniki
Ciasto francuskie rozłożyć , posmarować ketchupem, rozłożyć plastry szynki i plastry sera. Zwinąć w rulon i pokroić w grubsze ślimaczki. Ułożyć na blasze wyłożonej papierem do pieczenia składaniem do spodu. Opcjonalnie posmarować rozbełtanym jajkiem. Włożyć do piekarnika nagrzanego do 200 stopni i zapiekać 20 minut.
Przygotowanie ślimaczków.
Ślimaczki gotowe do pieczenia.