Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta, szybka i smaczna przekąska z ciasta francuskiego z szynką i serem. Polecam
blaszka, papier do pieczenia, nóż,
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1259
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 631
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1362
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1259
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 631
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1362
Składniki
Ciasto francuskie rozłożyć , posmarować ketchupem, rozłożyć plastry szynki i plastry sera. Zwinąć w rulon i pokroić w grubsze ślimaczki. Ułożyć na blasze wyłożonej papierem do pieczenia składaniem do spodu. Opcjonalnie posmarować rozbełtanym jajkiem. Włożyć do piekarnika nagrzanego do 200 stopni i zapiekać 20 minut.
Przygotowanie ślimaczków.
Ślimaczki gotowe do pieczenia.