Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na przekąskę dla dzieci. Pomarańczowy ślimak z mandarynki.
kolorowy chleb z miejscem na solniczkę. korzystałam z przepisu cukiernicze kr...
Odsłon: 4600
Tatar wołowy to danie, którego nikomu nie trzeba przedstawiać. W tym przepisi...
Odsłon: 490
Bardzo pyszna i prosta w przygotowaniu. Robię ją bardzo często i zawsze szybk...
Odsłon: 864
Pączki wyglądają i smakują jak z cukierni . Spróbujcie koniecznie ten przepis
Odsłon: 1297
Tatar wołowy to danie, którego nikomu nie trzeba przedstawiać. W tym przepisi...
Odsłon: 490
Bardzo pyszna i prosta w przygotowaniu. Robię ją bardzo często i zawsze szybk...
Odsłon: 864
Pączki wyglądają i smakują jak z cukierni . Spróbujcie koniecznie ten przepis
Odsłon: 1297
Składniki
Mandarynkę myjemy, wycieramy. Ostrym nożykiem wycinamy kontury ślimaka, pozostałą skórkę odrywamy i na główce ślimaka malujemy markerem oczka i usta. Główkę lekko odrywamy od owocu oraz koniec dolnej części. Smacznego!!!
Przepisy Przekąski
Przekąski
Jajka faszerowane
Przekąski
Pasztet z karpia.
Przekąski
Roladki (rollsy) z naleśników ze szpinakiem i pstrągiem
Przekąski
Marmurkowe jajka
Jajka faszerowane
Jajka faszerowane super przekąska na każdą imprezę lub spotkanie rodzinne. Sz...
Odsłon: 70
Pasztet z karpia.
Pasztet z mięsa ryby- karpia
Odsłon: 48