Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na przekąskę dla dzieci. Pomarańczowy ślimak z mandarynki.
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7963
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1301
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13745
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7963
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1301
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13745
Składniki
Mandarynkę myjemy, wycieramy. Ostrym nożykiem wycinamy kontury ślimaka, pozostałą skórkę odrywamy i na główce ślimaka malujemy markerem oczka i usta. Główkę lekko odrywamy od owocu oraz koniec dolnej części. Smacznego!!!