Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepsza, najsmaczniejsza i najprostsza przekąska z ciasta francuskiego. Dzisiaj ślimaczki które uwielbiają moi najbliżsi.
papier do pieczenia, nóż, blaszka,
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 275
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 1126
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 275
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 1126
Składniki
Płat ciasta rozłozyć , rozsmarować serek śmietankowy, na serku w pośrodku rozłozyć plastry pomidora , zakryć plastrami sera żółtego i posmarować ketchupem. Zwinąć w rulon , pokroić w 1,5 cm krążki i ułożyć na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Piec w piekarniku nagrzanym do 190 stopni 20 minut. Smacznego.
Ślimaczki przygotowane do pieczenia.
Gotowe do podania.