Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepsza, najsmaczniejsza i najprostsza przekąska z ciasta francuskiego. Dzisiaj ślimaczki które uwielbiają moi najbliżsi.
papier do pieczenia, nóż, blaszka,
Nie ma co ukrywać. To nie jest dietetyczne danie. :D Jest mega kaloryczne ale...
Odsłon: 28
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 110
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 107
Nie ma co ukrywać. To nie jest dietetyczne danie. :D Jest mega kaloryczne ale...
Odsłon: 28
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 110
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 107
Składniki
Płat ciasta rozłozyć , rozsmarować serek śmietankowy, na serku w pośrodku rozłozyć plastry pomidora , zakryć plastrami sera żółtego i posmarować ketchupem. Zwinąć w rulon , pokroić w 1,5 cm krążki i ułożyć na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Piec w piekarniku nagrzanym do 190 stopni 20 minut. Smacznego.
Ślimaczki przygotowane do pieczenia.
Gotowe do podania.