Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepsza, najsmaczniejsza i najprostsza przekąska z ciasta francuskiego. Dzisiaj ślimaczki które uwielbiają moi najbliżsi.
papier do pieczenia, nóż, blaszka,
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 148
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1855
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14581
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19644
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 148
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1855
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14581
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19644
Składniki
Płat ciasta rozłozyć , rozsmarować serek śmietankowy, na serku w pośrodku rozłozyć plastry pomidora , zakryć plastrami sera żółtego i posmarować ketchupem. Zwinąć w rulon , pokroić w 1,5 cm krążki i ułożyć na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Piec w piekarniku nagrzanym do 190 stopni 20 minut. Smacznego.
Ślimaczki przygotowane do pieczenia.
Gotowe do podania.