Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepsza, najsmaczniejsza i najprostsza przekąska z ciasta francuskiego. Dzisiaj ślimaczki które uwielbiają moi najbliżsi.
papier do pieczenia, nóż, blaszka,
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 860
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5862
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9691
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 320
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 860
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5862
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9691
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 320
Składniki
Płat ciasta rozłozyć , rozsmarować serek śmietankowy, na serku w pośrodku rozłozyć plastry pomidora , zakryć plastrami sera żółtego i posmarować ketchupem. Zwinąć w rulon , pokroić w 1,5 cm krążki i ułożyć na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Piec w piekarniku nagrzanym do 190 stopni 20 minut. Smacznego.
Ślimaczki przygotowane do pieczenia.
Gotowe do podania.