Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na obiad.
Losos karamelizowany z taliatele i warzywami smazonymi.....Kolacja lub obiad...
Odsłon: 3215
Ciecierzyca ma liczne właściwości prozdrowotne, dlatego warto wybrać ją jako...
Odsłon: 19102
Mannowiec Czekoladowy Stefania bez pieczenia, bez jajek, robi się szybko, łat...
Odsłon: 387
Mannowiec Czekoladowy Stefania bez pieczenia, bez jajek, robi się szybko, łat...
Odsłon: 387
Składniki
Ryż ugotować w osolonym mleku, przepłukać go w zimnej wodzie i dobrze odsączyć. Rodzynki namoczyć. Żółtka utrzeć na puch z masłem i oboma cukrami. Połączyć masę z ryżem, dodać rodzynki i ubite białka jajek. Wyłożyć do wysmarowanej masłem formy żaroodpornej. Jabłka przekroić na pół i wydrążyć gniazda nasienne, włożyć w nie żurawinę. Ułożyć jabłka na ryżu. Zapiekać w piekarniku nagrzanym do 200?C przez 45 minut.
Przepisy Przekąski
Przekąski
Parówki w cieście francuskim
Przekąski
Węgierski langosz
Przekąski
Jajka w majonezie ze szczypiorkiem
Przekąski
marynowane filety z makreli
Parówki w cieście francuskim
Parówki w cieście francuskim to danie, które zasmakuje zarówno dzieciom, jak...
Odsłon: 12538
Węgierski langosz
Odwiedzając Węgry, należy obowiązkowo spróbować legendarną przekąskę jaką jes...
Odsłon: 6079