Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Można wykorzystać chleb tostowy lub chleb który stracił już swoją świeżość.
Ten świeży, soczysty tort jest nie tylko bezglutenowy, ale i o niskiej zawart...
Odsłon: 2362
Pyszna, chrupiąca i a jakże! jaka zdrowa sałatka z kalarepki i jabłek. Przygo...
Odsłon: 47
Ten świeży, soczysty tort jest nie tylko bezglutenowy, ale i o niskiej zawart...
Odsłon: 2362
Pyszna, chrupiąca i a jakże! jaka zdrowa sałatka z kalarepki i jabłek. Przygo...
Odsłon: 47
Składniki
Jajka, mleko, cukier kryształ i wanilinowy wymieszać w miseczce.
Na patelni rozgrzać masło. Kromki chleba maczać w masie jajecznej i smażyć na rumiano.
Odsączyć na papierowym ręczniku. Gdy przestygną posypać cukrem wanilinowym i cynamonem.