Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Można wykorzystać chleb tostowy lub chleb który stracił już swoją świeżość.
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 210
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20278
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 210
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 20278
Składniki
Jajka, mleko, cukier kryształ i wanilinowy wymieszać w miseczce.
Na patelni rozgrzać masło. Kromki chleba maczać w masie jajecznej i smażyć na rumiano.
Odsączyć na papierowym ręczniku. Gdy przestygną posypać cukrem wanilinowym i cynamonem.