Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Można wykorzystać chleb tostowy lub chleb który stracił już swoją świeżość.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1919
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1609
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2555
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1919
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1609
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2555
Składniki
Jajka, mleko, cukier kryształ i wanilinowy wymieszać w miseczce.
Na patelni rozgrzać masło. Kromki chleba maczać w masie jajecznej i smażyć na rumiano.
Odsączyć na papierowym ręczniku. Gdy przestygną posypać cukrem wanilinowym i cynamonem.