Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Można wykorzystać chleb tostowy lub chleb który stracił już swoją świeżość.
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1463
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 52
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1372
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 265
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1463
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 52
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1372
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 265
Składniki
Jajka, mleko, cukier kryształ i wanilinowy wymieszać w miseczce.
Na patelni rozgrzać masło. Kromki chleba maczać w masie jajecznej i smażyć na rumiano.
Odsączyć na papierowym ręczniku. Gdy przestygną posypać cukrem wanilinowym i cynamonem.