Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Można wykorzystać chleb tostowy lub chleb który stracił już swoją świeżość.
Rosół często gości na świątecznym stole. Cieszy się nieustająco ogromną popul...
Odsłon: 70
Pomysłowy deser, którego przygotowanie trwa kilka chwil.
Odsłon: 128
Prosta i szybka w przygotowaniu surówka. Jest orzeźwiająca i pyszna. Może sta...
Odsłon: 280
Bitki z cebulą to klasyczne danie polskiej kuchni. Smakują wyśmienicie w towa...
Odsłon: 1014
Bigos myśliwski z karkówką i boczkiem wędzonym to prawdziwy klasyk w polskiej...
Odsłon: 496
Rosół często gości na świątecznym stole. Cieszy się nieustająco ogromną popul...
Odsłon: 70
Pomysłowy deser, którego przygotowanie trwa kilka chwil.
Odsłon: 128
Prosta i szybka w przygotowaniu surówka. Jest orzeźwiająca i pyszna. Może sta...
Odsłon: 280
Bitki z cebulą to klasyczne danie polskiej kuchni. Smakują wyśmienicie w towa...
Odsłon: 1014
Bigos myśliwski z karkówką i boczkiem wędzonym to prawdziwy klasyk w polskiej...
Odsłon: 496
Składniki
Jajka, mleko, cukier kryształ i wanilinowy wymieszać w miseczce.
Na patelni rozgrzać masło. Kromki chleba maczać w masie jajecznej i smażyć na rumiano.
Odsączyć na papierowym ręczniku. Gdy przestygną posypać cukrem wanilinowym i cynamonem.