Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Poranny starter :) można zjeść w pracy na drugie śniadanie, a można schrupać po drodze w samochodzie jako pierwsze śniadanie :)
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34096
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1242
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113556
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34096
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1242
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113556
Składniki
Warzywa myję obieram, kroję w słupki i pakuje do ok 300 ml słoika. Cały proces trwa 3 minuty. Ważna kolejność jedzenia, więc aby było wygodnie wyjmować, każde warzywo ma inną długość słupka (różnica na oko pół centymetra): - najdłuższy seler naciowy - srednia kalarepa - najkrótsza marchewka :) To bardzo wygodne śniadanie, przygotowywane podczas porannej kawy albo na raty z doskoku:) w międzyczasie porannej wojny domowej o wolną łazienkę :) Kiedy nie ma czasu zjeść w domu, można zjeść w drodze do pracy:)