Do góry

Przekąski Przepis na:

Słoik do pracy: zdrowo na surowo

Słoik do pracy: zdrowo na surowo

Autor:

Przepisów i artykułów: 254 Ocena: 2174

Dodano:

Odsłon: 3106

Poranny starter :) można zjeść w pracy na drugie śniadanie, a można schrupać po drodze w samochodzie jako pierwsze śniadanie :)
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Warzywa myję obieram, kroję w słupki i pakuje do ok 300 ml słoika. Cały proces trwa 3 minuty.

    Ważna kolejność jedzenia, więc aby było wygodnie wyjmować, każde warzywo ma inną długość słupka (różnica na oko pół centymetra):
    - najdłuższy seler naciowy
    - srednia kalarepa
    - najkrótsza marchewka :)

    To bardzo wygodne śniadanie, przygotowywane podczas porannej kawy albo na raty z doskoku:) w międzyczasie porannej wojny domowej o wolną łazienkę :)

    Kiedy nie ma czasu zjeść w domu, można zjeść w drodze do pracy:)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń