Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Poranny starter :) można zjeść w pracy na drugie śniadanie, a można schrupać po drodze w samochodzie jako pierwsze śniadanie :)
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2295
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4385
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1312
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 295
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2295
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4385
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1312
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 295
Składniki
Warzywa myję obieram, kroję w słupki i pakuje do ok 300 ml słoika. Cały proces trwa 3 minuty. Ważna kolejność jedzenia, więc aby było wygodnie wyjmować, każde warzywo ma inną długość słupka (różnica na oko pół centymetra): - najdłuższy seler naciowy - srednia kalarepa - najkrótsza marchewka :) To bardzo wygodne śniadanie, przygotowywane podczas porannej kawy albo na raty z doskoku:) w międzyczasie porannej wojny domowej o wolną łazienkę :) Kiedy nie ma czasu zjeść w domu, można zjeść w drodze do pracy:)