Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonała i szybka przekąska na imprezę!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1112
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1108
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13102
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1112
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1108
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13102
Składniki
Ciasto francuskie niemrożone rozłożyć i posmarować ketchupem pikantnym. Posypać bazylią i oregano. Kwadraciki powinny być takiej wielkości, aby zmieścił się na nim plasterek salami.
Na każdy kwadracik położyć po plasterku salami i po jednym pomidorku przekrojonym na pół. Posypać startym na drobnych oczkach parmezanem. Piec w 200 stopniach przez ok 10-15 minut. SMACZNEGO! Uwagi: Nie podawałam konkretnych ilości ponieważ wszystko zależy od wielkości salami i od tego z ilu płatów ciast francuskich będziecie robić.