Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonała i szybka przekąska na imprezę!
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 97057
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1922
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5756
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5758
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 97057
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1922
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5756
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5758
Składniki
Ciasto francuskie niemrożone rozłożyć i posmarować ketchupem pikantnym. Posypać bazylią i oregano. Kwadraciki powinny być takiej wielkości, aby zmieścił się na nim plasterek salami.
Na każdy kwadracik położyć po plasterku salami i po jednym pomidorku przekrojonym na pół. Posypać startym na drobnych oczkach parmezanem. Piec w 200 stopniach przez ok 10-15 minut. SMACZNEGO! Uwagi: Nie podawałam konkretnych ilości ponieważ wszystko zależy od wielkości salami i od tego z ilu płatów ciast francuskich będziecie robić.