Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonała i szybka przekąska na imprezę!
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 576
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 420334
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1718
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 576
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 420334
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1718
Składniki
Ciasto francuskie niemrożone rozłożyć i posmarować ketchupem pikantnym. Posypać bazylią i oregano. Kwadraciki powinny być takiej wielkości, aby zmieścił się na nim plasterek salami.
Na każdy kwadracik położyć po plasterku salami i po jednym pomidorku przekrojonym na pół. Posypać startym na drobnych oczkach parmezanem. Piec w 200 stopniach przez ok 10-15 minut. SMACZNEGO! Uwagi: Nie podawałam konkretnych ilości ponieważ wszystko zależy od wielkości salami i od tego z ilu płatów ciast francuskich będziecie robić.