Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonała i szybka przekąska na imprezę!
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 522
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 2698
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 738
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 3159
Tradycyjna, wyjątkowa śląska zupa, która jest zdrowa, pełna smaku i sycąca, i...
Odsłon: 522
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 2698
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 738
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 3159
Składniki
Ciasto francuskie niemrożone rozłożyć i posmarować ketchupem pikantnym. Posypać bazylią i oregano. Kwadraciki powinny być takiej wielkości, aby zmieścił się na nim plasterek salami.
Na każdy kwadracik położyć po plasterku salami i po jednym pomidorku przekrojonym na pół. Posypać startym na drobnych oczkach parmezanem. Piec w 200 stopniach przez ok 10-15 minut. SMACZNEGO! Uwagi: Nie podawałam konkretnych ilości ponieważ wszystko zależy od wielkości salami i od tego z ilu płatów ciast francuskich będziecie robić.