Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonała i szybka przekąska na imprezę!
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 13038
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 8751
Po powrocie z niezbyt udanego grzybobrania ugotowałam żurek z grzybami, bo ta...
Odsłon: 639
Pyszne medaliony idealne na obiad
Odsłon: 8238
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 13038
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 8751
Po powrocie z niezbyt udanego grzybobrania ugotowałam żurek z grzybami, bo ta...
Odsłon: 639
Pyszne medaliony idealne na obiad
Odsłon: 8238
Składniki
Ciasto francuskie niemrożone rozłożyć i posmarować ketchupem pikantnym. Posypać bazylią i oregano. Kwadraciki powinny być takiej wielkości, aby zmieścił się na nim plasterek salami.
Na każdy kwadracik położyć po plasterku salami i po jednym pomidorku przekrojonym na pół. Posypać startym na drobnych oczkach parmezanem. Piec w 200 stopniach przez ok 10-15 minut. SMACZNEGO! Uwagi: Nie podawałam konkretnych ilości ponieważ wszystko zależy od wielkości salami i od tego z ilu płatów ciast francuskich będziecie robić.