Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bok choy, czyli kapusta chińska, jest coraz popularniejsza w Polsce, służy głównie jako składnik gęstych azjatyckich bulionów, dziś występuje w roli głównej, jako przystawka.
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 643
Bardzo szybki tort bezowy z gotowych blatów z kremem mascarpone i ulubionymi...
Odsłon: 127
Zapiekany ser camembert w cieście chlebowym. Najlepiej jeść zaraz po wyjęciu...
Odsłon: 189
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 643
Bardzo szybki tort bezowy z gotowych blatów z kremem mascarpone i ulubionymi...
Odsłon: 127
Zapiekany ser camembert w cieście chlebowym. Najlepiej jeść zaraz po wyjęciu...
Odsłon: 189
Składniki
Na patelni rozgrzać olej, podsmażyć przez minutę czosnek, imbir i chili.
Dodać kapustę, sos rybny, sos sojowy i wodę, dusić na mniejszym ogniu 5-7 minut.
Zdjąć z ognia, od razu podawać.