Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
koniec lata,ostatnia szansa na te pyszne kwiatki
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10349
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5958
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5303
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12785
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4552
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10349
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5958
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5303
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12785
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4552
Składniki
Skladniki farszu dokladnie wymieszac(ser kefalotiri mozna kupic w Kauflandzie).Do farszu mozna dodac lyzke cieplego masla.
Kwiatuszki oplukac i osaczyc,a nastepnie nadziac je masa serowa,platki polaczyc na samym koncu,zawijajac jak cukierek.Odstawic na 30 min. do lodowki.
Skladniki ciasta dokladnie wymieszac ubijajac trzepaczka.Kwiatki zanurzac w ciescie i smazyc w glebokim , goracym tluszczu.