Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Faszerowane fetą i smażone w cieście naleśnikowym! Ostatnie smaki lata.
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 386
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 53
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 399
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 826
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 386
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 53
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 399
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 826
Składniki
Wcześniej zrobiłam kwiaaty cukinii faszerowane twarożkiem kanapkowym z dodatkiem koperku.
Tym razem zrobiłam z fetą 1/4 opakowania, śmietaną 1 łychą, pieprzem i bazylią. Jeśli używanie nie solonego twarożku to trzeba doprawić. Całość wymieszałam, farsz włożyłam łyżeczką w kwiaty. Zanurzyłam w gęstszym cieście naleśnikowym i usmażyłam na rumiano.
W zeszły weekend cukinie i kabaczki jeszcze u mnie kwitły. Smacznego :)