Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Faszerowane fetą i smażone w cieście naleśnikowym! Ostatnie smaki lata.
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 2425
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 5152
Danie do przygotowanie w 10 minut. Można zabrać do pracy lub podać na kolację...
Odsłon: 170
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 2425
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 5152
Danie do przygotowanie w 10 minut. Można zabrać do pracy lub podać na kolację...
Odsłon: 170
Składniki
Wcześniej zrobiłam kwiaaty cukinii faszerowane twarożkiem kanapkowym z dodatkiem koperku.
Tym razem zrobiłam z fetą 1/4 opakowania, śmietaną 1 łychą, pieprzem i bazylią. Jeśli używanie nie solonego twarożku to trzeba doprawić. Całość wymieszałam, farsz włożyłam łyżeczką w kwiaty. Zanurzyłam w gęstszym cieście naleśnikowym i usmażyłam na rumiano.
W zeszły weekend cukinie i kabaczki jeszcze u mnie kwitły. Smacznego :)