Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Faszerowane fetą i smażone w cieście naleśnikowym! Ostatnie smaki lata.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 108
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 190
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1268
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 501
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 108
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 190
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1268
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 501
Składniki
Wcześniej zrobiłam kwiaaty cukinii faszerowane twarożkiem kanapkowym z dodatkiem koperku.
Tym razem zrobiłam z fetą 1/4 opakowania, śmietaną 1 łychą, pieprzem i bazylią. Jeśli używanie nie solonego twarożku to trzeba doprawić. Całość wymieszałam, farsz włożyłam łyżeczką w kwiaty. Zanurzyłam w gęstszym cieście naleśnikowym i usmażyłam na rumiano.
W zeszły weekend cukinie i kabaczki jeszcze u mnie kwitły. Smacznego :)