Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Faszerowane fetą i smażone w cieście naleśnikowym! Ostatnie smaki lata.
Słodka Rzymianka to niezwykłe połączenie intensywnego smaku czekolady z delik...
Odsłon: 92247
Zdecydowanie jest to najlepszy piernik jaki kiedykolwiek jadłam. Robię go od...
Odsłon: 560
Buraczki marynowane to znakomity przetwór, który składa się z buraków podłużn...
Odsłon: 211
Delikatne mięso z polędwiczki otulone aksamitnym sosem smakuje wybornie.
Odsłon: 3918
Słodka Rzymianka to niezwykłe połączenie intensywnego smaku czekolady z delik...
Odsłon: 92247
Zdecydowanie jest to najlepszy piernik jaki kiedykolwiek jadłam. Robię go od...
Odsłon: 560
Buraczki marynowane to znakomity przetwór, który składa się z buraków podłużn...
Odsłon: 211
Delikatne mięso z polędwiczki otulone aksamitnym sosem smakuje wybornie.
Odsłon: 3918
Składniki
Wcześniej zrobiłam kwiaaty cukinii faszerowane twarożkiem kanapkowym z dodatkiem koperku.
Tym razem zrobiłam z fetą 1/4 opakowania, śmietaną 1 łychą, pieprzem i bazylią. Jeśli używanie nie solonego twarożku to trzeba doprawić. Całość wymieszałam, farsz włożyłam łyżeczką w kwiaty. Zanurzyłam w gęstszym cieście naleśnikowym i usmażyłam na rumiano.
W zeszły weekend cukinie i kabaczki jeszcze u mnie kwitły. Smacznego :)