Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To taka moja wariacja na temat placków, czyli pomysł na serowe placki w wersji "na słono"...
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 301
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 5106
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4883
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 45068
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 667
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 301
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 5106
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4883
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 45068
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 667
Składniki
Na maśle zeszklić pokrojoną w kostkę cebulę. Następnie dodać pokrojone w duże plastry pieczarki i usmażyć z dodatkiem kucharka. Na końcu wlać śmietankę i wymieszać. Jaja ubić mikserem na pulchna masę. Następnie dodać twaróg i przestudzone masło, szybko połączyć. Na końcu wsypać mąkę z przyprawami i zmiksować całe ciasto.
Smażyć w głębokim oleju na złoty kolor z obu stron. Odsączyć z tłuszczu na ręczniku papierowym. Podawać z pieczarkami. Smacznego!