Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To taka moja wariacja na temat placków, czyli pomysł na serowe placki w wersji "na słono"...
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113037
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 411
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 752
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 566
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113037
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 411
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 752
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 566
Składniki
Na maśle zeszklić pokrojoną w kostkę cebulę. Następnie dodać pokrojone w duże plastry pieczarki i usmażyć z dodatkiem kucharka. Na końcu wlać śmietankę i wymieszać. Jaja ubić mikserem na pulchna masę. Następnie dodać twaróg i przestudzone masło, szybko połączyć. Na końcu wsypać mąkę z przyprawami i zmiksować całe ciasto.
Smażyć w głębokim oleju na złoty kolor z obu stron. Odsączyć z tłuszczu na ręczniku papierowym. Podawać z pieczarkami. Smacznego!