Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
nie ma to jak amerykańska przekąska :)
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 264
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 997
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 1736
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 25257
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 264
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 997
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 1736
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 25257
Składniki
Wysmaż bekon na średnim ogniu, aż będzie rumiany i chrupiący (ok. 6 minut). Podczas smażenia odwracaj od czasu do czasu. Skwarki przełóż na papierowy ręcznik, który wchłonie nadmiar tłuszczu. Dwie kromki chleba posyp serem, na wierzchu ułóż po 2 cząstki pomidora. Posyp pieprzem, przykryj 2 plasterkami smażonego bekonu. Posyp resztą sera, przykryj pozostałymi kromkami. Wierzch sandwiczy posmaruj majonezem. Rozgrzej patelnię. Ułóż 2 sandwicze, stroną z majonezem do dołu. Sandwicze obciąż talerzykiem, smaż około 2 minut, aż spód się przyrumieni. Wierzch każdego sandwicza posmaruj resztą majonezu, odwróć majonezem do dołu, smaż kolejne 2 minuty. Przed podaniem przekrój po przekątnej na połowę.<br> Zdecydowanie nie ma potrzeby solenia