Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie o egzotycznym smaku i wyglądzie. Warto wypróbować je w domu.
Smaczna sałatka z brokułem, jajkiem, pomidorem oraz kukurydzą, ogórkiem kiszo...
Odsłon: 215
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszną pieczeń z ćwiartek kurczaka, w dz...
Odsłon: 105
Gulasz z żołądków indyczych to moja propozycja na smaczny i sycący obiad, gul...
Odsłon: 1354
Smaczna sałatka z brokułem, jajkiem, pomidorem oraz kukurydzą, ogórkiem kiszo...
Odsłon: 215
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszną pieczeń z ćwiartek kurczaka, w dz...
Odsłon: 105
Gulasz z żołądków indyczych to moja propozycja na smaczny i sycący obiad, gul...
Odsłon: 1354
Składniki
Winogrona umyć, poobrywać z gałązek, osuszyć, przekroić i usunąć pestki. Brzoskwinie umyć, osuszyć, pokroić na cząstki.
Na rozgrzanych 2 łyżkach masła przesmażyć lekko winogrona, skropić sokiem z cytryny, oprószyć szczyptą soli.
Na pozostałym maśle przesmażyć krótko brzoskwinie. Owoce wykładać na talerze, podawać z plasterkami szynki, oprószyć czerwonym pieprzem.