Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Camembert to ser który bardzo lubi moja rodzinka, więc staram się zawsze czym ją zaskoczyć . Dzisiaj camembert smażony z dodatkiem żurawiny. Chrupiąca panierka, a w środku rozpływający się ser , który wycieka po przekrojeniu. Polecam
naczynia do panierki, miseczka, widelec, patelnia,
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 424
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1050
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 404
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 424
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1050
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 404
Składniki
Do naczynia wsypać mąkę, do drugiego naczynia bulkę tartą , a w miseczce rozbełtać jajka z dodatkiem soli. Krążki sera maczać w mące, obtaczać w rozbełtanych jajkach, a na koniec panierować w bułce tartej. Smażyć na dobrze rozgrzanym tłuszczu z każdej strony na złoty rumiany kolor. Delikatnie zdjąć z patelni i podawać z żurawiną. Smacznego
Przygotowanie składników.
Smażenie panierowanych krążków sera.
Camembert gotowy do podania.