Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Camembert to ser który bardzo lubi moja rodzinka, więc staram się zawsze czym ją zaskoczyć . Dzisiaj camembert smażony z dodatkiem żurawiny. Chrupiąca panierka, a w środku rozpływający się ser , który wycieka po przekrojeniu. Polecam
naczynia do panierki, miseczka, widelec, patelnia,
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 1057
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38508
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 1289
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 1057
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38508
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 1289
Składniki
Do naczynia wsypać mąkę, do drugiego naczynia bulkę tartą , a w miseczce rozbełtać jajka z dodatkiem soli. Krążki sera maczać w mące, obtaczać w rozbełtanych jajkach, a na koniec panierować w bułce tartej. Smażyć na dobrze rozgrzanym tłuszczu z każdej strony na złoty rumiany kolor. Delikatnie zdjąć z patelni i podawać z żurawiną. Smacznego
Przygotowanie składników.
Smażenie panierowanych krążków sera.
Camembert gotowy do podania.