Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Camembert to ser który bardzo lubi moja rodzinka, więc staram się zawsze czym ją zaskoczyć . Dzisiaj camembert smażony z dodatkiem żurawiny. Chrupiąca panierka, a w środku rozpływający się ser , który wycieka po przekrojeniu. Polecam
naczynia do panierki, miseczka, widelec, patelnia,
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 471
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 67
Polecam.
Odsłon: 573
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 846
Polecam. Doskonale pasuje na święta, na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 249
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 471
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 67
Polecam.
Odsłon: 573
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 846
Polecam. Doskonale pasuje na święta, na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 249
Składniki
Do naczynia wsypać mąkę, do drugiego naczynia bulkę tartą , a w miseczce rozbełtać jajka z dodatkiem soli. Krążki sera maczać w mące, obtaczać w rozbełtanych jajkach, a na koniec panierować w bułce tartej. Smażyć na dobrze rozgrzanym tłuszczu z każdej strony na złoty rumiany kolor. Delikatnie zdjąć z patelni i podawać z żurawiną. Smacznego
Przygotowanie składników.
Smażenie panierowanych krążków sera.
Camembert gotowy do podania.