Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Camembert to ser który bardzo lubi moja rodzinka, więc staram się zawsze czym ją zaskoczyć . Dzisiaj camembert smażony z dodatkiem żurawiny. Chrupiąca panierka, a w środku rozpływający się ser , który wycieka po przekrojeniu. Polecam
naczynia do panierki, miseczka, widelec, patelnia,
Dni spędzone na działce przy pracy powodują, że trzeba zrobić kolację przy ni...
Odsłon: 67
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 472
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1390
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1872
Dni spędzone na działce przy pracy powodują, że trzeba zrobić kolację przy ni...
Odsłon: 67
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 472
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1390
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1872
Składniki
Do naczynia wsypać mąkę, do drugiego naczynia bulkę tartą , a w miseczce rozbełtać jajka z dodatkiem soli. Krążki sera maczać w mące, obtaczać w rozbełtanych jajkach, a na koniec panierować w bułce tartej. Smażyć na dobrze rozgrzanym tłuszczu z każdej strony na złoty rumiany kolor. Delikatnie zdjąć z patelni i podawać z żurawiną. Smacznego
Przygotowanie składników.
Smażenie panierowanych krążków sera.
Camembert gotowy do podania.