Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smażony szczupak w zalewie octowej z warzywami. Polecam na stół Wigilijny oraz jako przystawkę. Smacznego ;)
Kurczę pieprzowo cytrynowe!
Odsłon: 108
Naleśniki z twarogiem, z dodatkiem skórki cytrynowej i wanilii, to danie, któ...
Odsłon: 10364
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 5433
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 51
Dziś do pracy.
Odsłon: 705
Kurczę pieprzowo cytrynowe!
Odsłon: 108
Naleśniki z twarogiem, z dodatkiem skórki cytrynowej i wanilii, to danie, któ...
Odsłon: 10364
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 5433
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 51
Dziś do pracy.
Odsłon: 705
Składniki
Szczupaka dzielimy na mniejsze części. Doprawiamy pieprzem cytrynowym. Obtaczamy w mące i smażymy z obu stron na zloty kolor. Zalewa; Cebulę obieramy i kroimy w piórka. Do garnka wlewamy wodę, ocet i dodajemy wszystkie składniki. Zagotowujemy. Rybę układamy do słoika i zalewamy gorącą zalewą. Odstawiamy na kilka dni. Smacznego ;)