Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smażony szczupak w zalewie octowej z warzywami. Polecam na stół Wigilijny oraz jako przystawkę. Smacznego ;)
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi. Prosty farsz z mięsa...
Odsłon: 157
Kurczak w sosie serowo śmietankowym to fajna i prosta propozycja na obiad dl...
Odsłon: 7864
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 2887
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi. Prosty farsz z mięsa...
Odsłon: 157
Kurczak w sosie serowo śmietankowym to fajna i prosta propozycja na obiad dl...
Odsłon: 7864
Lekko słodkawa, w sam raz dla dzieci, taka jaką gotowała mama, na wywarze z d...
Odsłon: 2887
Składniki
Szczupaka dzielimy na mniejsze części. Doprawiamy pieprzem cytrynowym. Obtaczamy w mące i smażymy z obu stron na zloty kolor. Zalewa; Cebulę obieramy i kroimy w piórka. Do garnka wlewamy wodę, ocet i dodajemy wszystkie składniki. Zagotowujemy. Rybę układamy do słoika i zalewamy gorącą zalewą. Odstawiamy na kilka dni. Smacznego ;)