Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smażony szczupak w zalewie octowej z warzywami. Polecam na stół Wigilijny oraz jako przystawkę. Smacznego ;)
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 138
Jeden z najszybszych przepisów na owsiane ciasteczka. Wymieszaj ze sobą 3 pro...
Odsłon: 75
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 143
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 138
Jeden z najszybszych przepisów na owsiane ciasteczka. Wymieszaj ze sobą 3 pro...
Odsłon: 75
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 143
Składniki
Szczupaka dzielimy na mniejsze części. Doprawiamy pieprzem cytrynowym. Obtaczamy w mące i smażymy z obu stron na zloty kolor. Zalewa; Cebulę obieramy i kroimy w piórka. Do garnka wlewamy wodę, ocet i dodajemy wszystkie składniki. Zagotowujemy. Rybę układamy do słoika i zalewamy gorącą zalewą. Odstawiamy na kilka dni. Smacznego ;)