Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smażony szczupak w zalewie octowej z warzywami. Polecam na stół Wigilijny oraz jako przystawkę. Smacznego ;)
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 224
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1100
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 224
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1100
Składniki
Szczupaka dzielimy na mniejsze części. Doprawiamy pieprzem cytrynowym. Obtaczamy w mące i smażymy z obu stron na zloty kolor. Zalewa; Cebulę obieramy i kroimy w piórka. Do garnka wlewamy wodę, ocet i dodajemy wszystkie składniki. Zagotowujemy. Rybę układamy do słoika i zalewamy gorącą zalewą. Odstawiamy na kilka dni. Smacznego ;)