Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba o mięsie soczystym, jędrnym, sprężystym. Bardzo smaczna.
Proponuję szybki i tani obiad dla rodziny gotowy w 15 minut, potrzebujemy tyl...
Odsłon: 15901
Taki krupniczek każdy z przyjemnością zje zimową porą. Wspaniale smakuje oraz...
Odsłon: 437
Lekka, owocowa sałatka z pyszną szynką wypełnioną puszystym, delikatnym serki...
Odsłon: 140
Proponuję szybki i tani obiad dla rodziny gotowy w 15 minut, potrzebujemy tyl...
Odsłon: 15901
Taki krupniczek każdy z przyjemnością zje zimową porą. Wspaniale smakuje oraz...
Odsłon: 437
Lekka, owocowa sałatka z pyszną szynką wypełnioną puszystym, delikatnym serki...
Odsłon: 140
Składniki
Włoszczyznę obrać, umyć i ugotować wywar - 1,5 litra osolonej wody - 20 min. Wyjąć warzywa i ugotować w wywarze rybę. Robić to delikatnie, żeby nie porozrywać ryby. Wyjąc rybę i w wywarze rozpuścić żelatynę . Do salaterki nalać troszkę wywaru, tak żeby przykryte było tylko dno. Pozostawić do stężenia. Ułożyć dekorację i znowu zalać nie dużą ilością wywaru. Pozostawić do stężenia. Na koniec ułożyć rybę i całość zalać pozostałym wywarem. Pozostawić do stężenia. Wyłożyć na półmisek obracając dnem do góry. Wcześniej dno salaterki zanurzyć w ciepłej wodzie, wtedy galaretka sama wypadnie. Smacznego
Przepisy Przekąski
Przekąski
Marmurkowe jajka
Przekąski
Babka ziemniaczana ze swojskim smalcem
Przekąski
Wytrawne rurki z ciasta francuskiego z pastą z tuńczyka
Przekąski
Paluszki chlebowe
Marmurkowe jajka
Polecam proste jajka na świąteczny stół, łatwo się robi a na prawdę wyglądają...
Odsłon: 39
Babka ziemniaczana ze swojskim smalcem
Dziś mam dla was przepis na pyszną babkę ziemniaczaną z różnymi dodatkami lec...
Odsłon: 144