Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonała przekąska do chrupania. W ten sam sposób można też przyrządzić inne orzechy.
Kruche ciasto w dwóch smakach, migdały i słodka pianka. Kto ma ochotę?
Odsłon: 305
Jest bardzo smaczną, drobno rozdrobnioną, szybką do wykonania białą kiełbasą...
Odsłon: 101
Nieco kaloryczna, ale jednocześnie niesamowicie smakowita opcja obiadowa :D S...
Odsłon: 7574
Jest bardzo smaczną, drobno rozdrobnioną, szybką do wykonania białą kiełbasą...
Odsłon: 101
Nieco kaloryczna, ale jednocześnie niesamowicie smakowita opcja obiadowa :D S...
Odsłon: 7574
Składniki
Migdały zalać wrzącą wodą i odstawić na 3-4 min. Dokładnie osączyć na sicie i osuszyć papierowym ręcznikiemi. Na blachę do pieczenia wylać oliwę, wsypać migdały, przemieszać drewnianą łopatką, tak by pokryły się oliwą. Opiekać w rogrzanym do 180 stopni piekarniku przez ok. 20 min, od czasu do czasu mieszając. Po wyjęciu z piekarnika osączyć na papierowym ręczniku. Posypać solą i papryką, dokładnie wymieszać.
Przepisy Przekąski
Przekąski
Szybka przekąska z tortilli
Przekąski
Grillowana mozzarella z dżemem malinowym
Przekąski
Grillowany camembert z sosem na bazie czerwonego wina i dżemu z owoców leśnych
Przekąski
Domowe chipsy ziemniaczane
Szybka przekąska z tortilli
Szybka i smaczna przekąska z tortilli z dodatkiem serka kanapowego , szynki o...
Odsłon: 154
Grillowana mozzarella z dżemem malinowym
Grillowana mozzarella to prosta, a jednocześnie bardzo smaczna propozycja na...
Odsłon: 56