Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny słodko-kwaśny sos pasujący do wielu dań
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1733
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15170
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4105
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8944
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1733
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15170
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 4105
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8944
Składniki
Żurawinę podgotować z cukrem i jabłkiem.
Ostudzić , dodać chrzan, sok z cytryny, sól.
Udekorować kulkami żurawiny, kawałkami jabłka tymiankiem.