Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie na prawdę proste.
Dzisiaj smaczna słodka i sycąca przekąska. Zapraszam bo warto.
Odsłon: 31
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam wspaniały i delikatny domowy pasztet wie...
Odsłon: 1733
Barszcz czerwony z tłuczonymi ziemniakami, skwarkami z cebulką na kościach wę...
Odsłon: 280
Polecam wypróbować tak podane kopytka smakują wspaniale.
Odsłon: 389
Bigos z młodej kapusty z dodatkiem kiełbasy i wędzonego boczku. Możemy bigos...
Odsłon: 493
Dzisiaj smaczna słodka i sycąca przekąska. Zapraszam bo warto.
Odsłon: 31
Przepis dnia
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam wspaniały i delikatny domowy pasztet wie...
Odsłon: 1733
Barszcz czerwony z tłuczonymi ziemniakami, skwarkami z cebulką na kościach wę...
Odsłon: 280
Polecam wypróbować tak podane kopytka smakują wspaniale.
Odsłon: 389
Bigos z młodej kapusty z dodatkiem kiełbasy i wędzonego boczku. Możemy bigos...
Odsłon: 493
Składniki
Na rozgrzaną patelnie z oliwą wlać roztrzepane jaja. Dodać ugotowany ryż i mieszać do momentu aż ryż nie połączy się z jajkami i oliwą. Dodać 1 łyżkę sosu chili i mieszać aż ryż nie nabierze pomarańczowego koloru. Na koniec dodać pokrojone cebulki i pokrojone szparagi. Wszystko wymieszać. Zgrilować stek i kiełbaski. Podawać razem.