Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie na prawdę proste.
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2537
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1913
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1671
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2537
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1913
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1671
Składniki
Na rozgrzaną patelnie z oliwą wlać roztrzepane jaja. Dodać ugotowany ryż i mieszać do momentu aż ryż nie połączy się z jajkami i oliwą. Dodać 1 łyżkę sosu chili i mieszać aż ryż nie nabierze pomarańczowego koloru. Na koniec dodać pokrojone cebulki i pokrojone szparagi. Wszystko wymieszać. Zgrilować stek i kiełbaski. Podawać razem.