Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie na prawdę proste.
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7617
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2710
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7617
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2710
Składniki
Na rozgrzaną patelnie z oliwą wlać roztrzepane jaja. Dodać ugotowany ryż i mieszać do momentu aż ryż nie połączy się z jajkami i oliwą. Dodać 1 łyżkę sosu chili i mieszać aż ryż nie nabierze pomarańczowego koloru. Na koniec dodać pokrojone cebulki i pokrojone szparagi. Wszystko wymieszać. Zgrilować stek i kiełbaski. Podawać razem.