Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie na prawdę proste.
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 193
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 309
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 193
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 309
Składniki
Na rozgrzaną patelnie z oliwą wlać roztrzepane jaja. Dodać ugotowany ryż i mieszać do momentu aż ryż nie połączy się z jajkami i oliwą. Dodać 1 łyżkę sosu chili i mieszać aż ryż nie nabierze pomarańczowego koloru. Na koniec dodać pokrojone cebulki i pokrojone szparagi. Wszystko wymieszać. Zgrilować stek i kiełbaski. Podawać razem.