Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ach, cóż to jest za chleb..... Na zakwasie, z mnóstwem ziaren i miodem. Nie w...
Odsłon: 2150
Czy nietolerancja pszennej mąki musi oznaczać rezygnację, że wszystkich uwiel...
Odsłon: 12302
Ach, cóż to jest za chleb..... Na zakwasie, z mnóstwem ziaren i miodem. Nie w...
Odsłon: 2150
Czy nietolerancja pszennej mąki musi oznaczać rezygnację, że wszystkich uwiel...
Odsłon: 12302
Składniki
Mięso pokroiłam w długie sześciany. W misce posypałam je przyprawami czosnkiem i kolendra, dodałam trochę oliwy i całość wymieszałam. Mięso nadziałam wzdłuż na patyczki szaszłykowe.
I gotowe na grilla! Mięso jest delikatne i aromatyczne i bardzo szybko się grilluje. Smacznego :)