Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny dodatek do obiadu i nie tylko.
Intensywny w smaku sos z sera pleśniowego rokfor na bazie białego wina i śmie...
Odsłon: 135
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 355
Intensywny w smaku sos z sera pleśniowego rokfor na bazie białego wina i śmie...
Odsłon: 135
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 355
Składniki
-kapustę pokroić w bardzo cieniutkie paseczki -pomidory pokroić w kosteczkę ogórka zielonego obrać i pokroić w kostkę -zieloną cebule i cebule pokroić bardo drobno -rzodkiewki pokroić na połówki i w cienkie plasterki -wszystkie składniki dokładnie wymieszać i dodać wszystkie przyprawy i olej -ponownie przemieszać i odstawić do lodówki na ok 1 godzinę Smacznego!