Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta ,smaczna surówka. Może być dodatkiem do wędlin lub jako samodzielna przekąska. Polecam
nóż, miska, garnek, łyżka, szklanka, szklana salaterka,
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 2918
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 2918
Składniki
Fasolę namoczyć na noc, w letniej przegotowanej wodzie. Następnego dnia ugotować i odcedzić. Kapustę odcisnąć i pokroić. Jabłko umyć i pokroić ze skórką w kostkę. Wszystkie składniki surówki połączyć czyli wymieszać ze sobą. Majonez (połączyć ze śmietaną) doprawić pieprzem , dodać majeranek i wymieszać. Surówkę przełożyć do szklanej salaterki, polać przygotowanym sosem. Udekorować plasterkami jabłka. Podawać do wędlin lub jako samodzielną przekąskę. Smacznego
Przygotowana surówka połączona z sosem.
Gotowa do podania.