Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta ,smaczna surówka. Może być dodatkiem do wędlin lub jako samodzielna przekąska. Polecam
nóż, miska, garnek, łyżka, szklanka, szklana salaterka,
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 1466
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2981
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1062
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1837
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 1466
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2981
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1062
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1837
Składniki
Fasolę namoczyć na noc, w letniej przegotowanej wodzie. Następnego dnia ugotować i odcedzić. Kapustę odcisnąć i pokroić. Jabłko umyć i pokroić ze skórką w kostkę. Wszystkie składniki surówki połączyć czyli wymieszać ze sobą. Majonez (połączyć ze śmietaną) doprawić pieprzem , dodać majeranek i wymieszać. Surówkę przełożyć do szklanej salaterki, polać przygotowanym sosem. Udekorować plasterkami jabłka. Podawać do wędlin lub jako samodzielną przekąskę. Smacznego
Przygotowana surówka połączona z sosem.
Gotowa do podania.