Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Po dość długiej nieobecności ,spowodowanej remontem domu,witam Was pyszną surówką,która świetnie nadaje się do mięsnych obiadków,jak również do chrupania samej...zapraszam na przepis i serdecznie polecam:)
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 171
Zapiekany ser camembert w cieście chlebowym. Najlepiej jeść zaraz po wyjęciu...
Odsłon: 35
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 171
Zapiekany ser camembert w cieście chlebowym. Najlepiej jeść zaraz po wyjęciu...
Odsłon: 35
Składniki
Umytą kapustę drobno pokroić w paski,ogórek wraz z łupinką zetrzeć na grubych oczkach tarła. Posiekany koperek dodać wraz z jogurtem,solą,pieprzem i wyciśniętym czosnkiem. Zamieszać i dać na pół godz.do lodówki. Smacznego życzę!