Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Po dość długiej nieobecności ,spowodowanej remontem domu,witam Was pyszną surówką,która świetnie nadaje się do mięsnych obiadków,jak również do chrupania samej...zapraszam na przepis i serdecznie polecam:)
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113034
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 408
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 745
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 563
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113034
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 408
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 745
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 563
Składniki
Umytą kapustę drobno pokroić w paski,ogórek wraz z łupinką zetrzeć na grubych oczkach tarła. Posiekany koperek dodać wraz z jogurtem,solą,pieprzem i wyciśniętym czosnkiem. Zamieszać i dać na pół godz.do lodówki. Smacznego życzę!