Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Po dość długiej nieobecności ,spowodowanej remontem domu,witam Was pyszną surówką,która świetnie nadaje się do mięsnych obiadków,jak również do chrupania samej...zapraszam na przepis i serdecznie polecam:)
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 168
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1176
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1219
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13328
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 168
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1176
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1219
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13328
Składniki
Umytą kapustę drobno pokroić w paski,ogórek wraz z łupinką zetrzeć na grubych oczkach tarła. Posiekany koperek dodać wraz z jogurtem,solą,pieprzem i wyciśniętym czosnkiem. Zamieszać i dać na pół godz.do lodówki. Smacznego życzę!