Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo proste wykonanie sushi. Do tego przepisu polecam mięso z węgorza, ale oczywiście można użyć swojej ulubionej rybki.
Smażone ćwiartki z kurczaka podane z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 19
Pieczemy biszkopt klasyczny bez dodawania spulchniaczy, z dużą ilością jaj i...
Odsłon: 1819
Jak to u nas mówią, rolada modro kapusta i kluchy. U mnie dzisiaj rolady woło...
Odsłon: 1016
Smażone ćwiartki z kurczaka podane z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 19
Pieczemy biszkopt klasyczny bez dodawania spulchniaczy, z dużą ilością jaj i...
Odsłon: 1819
Jak to u nas mówią, rolada modro kapusta i kluchy. U mnie dzisiaj rolady woło...
Odsłon: 1016
Składniki
Pokroić rybę na małe kawałki. Położyć na oleju i podsmażyć. Gdy się zarumieni (po ok. 2 minutach) dolać do oleju sos sojowy i podsmażać przez kolejne kilka minut, tak aby ryba nam się skarmelizowała. Na tależu ułożyć ryż - tak jak na obrazku. Na ryżu położyć usmażoną rybkę i całość zawinąć w glony. Przyprawić delikatnie chrzanem. Smacznego