Przekąski Przepis na:
Przepisów i artykułów: 28 Ocena: 4679
Dodano: 05.02.2008
Odsłon: 14461
1-2 os. | 15 min | średnie | przystępne |
Pokroić rybę na małe kawałki. Położyć na oleju i podsmażyć. Gdy się zarumieni (po ok. 2 minutach) dolać do oleju sos sojowy i podsmażać przez kolejne kilka minut, tak aby ryba nam się skarmelizowała. Na tależu ułożyć ryż - tak jak na obrazku. Na ryżu położyć usmażoną rybkę i całość zawinąć w glony. Przyprawić delikatnie chrzanem. Smacznego
Na skróty
Komentarze do przepisu (2)

malaknia 15 maja 2008Zgłoś do usunięcia
a gdzie te glony mam kupic? chyba ze wylowic?0 Kto głosował? | Odpowiedz

liban 06 marca 2008Zgłoś do usunięcia
glony mi zjadla ryba w akwarium :) jest jakis zaminnik?0 Kto głosował? | Odpowiedz