Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie każdy lubi jajka faszerowane z dodatkiem ryby. Ja uwielbiam je z tego przepisu. Farsz sprawia, że jajka są aromatyczne i mają to coś.
Witam serdecznie. Dzisiaj polecam pyszną roladę schabową, peklowaną, parzoną...
Odsłon: 17927
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałe naleśniki na słono, a do tego...
Odsłon: 119
Co powiesz na chleb z frytkownicy beztłuszczowej, który przygotujesz błyskawi...
Odsłon: 2379
dziś zapraszam Was na kolejne wspaniałe ciasto-tym razem to bardzo reprezenta...
Odsłon: 334
Witam serdecznie. Dzisiaj polecam pyszną roladę schabową, peklowaną, parzoną...
Odsłon: 17927
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałe naleśniki na słono, a do tego...
Odsłon: 119
Co powiesz na chleb z frytkownicy beztłuszczowej, który przygotujesz błyskawi...
Odsłon: 2379
dziś zapraszam Was na kolejne wspaniałe ciasto-tym razem to bardzo reprezenta...
Odsłon: 334
Składniki
Przygotowujemy odpowiedniej wielkości miskę. Gotujemy w torebce ryż i odstawiamy do wystygnięcia. Gotujemy jajka na twardo i trzemy je na warzywnych oczkach tarki prosto do miski.
Następnie dodajemy wszystkie składniki, paprykę i ananas kroimy w drobną kostkę. Wszstko dobrze razem mieszamy. Doprawiamy solą i pieprzem do odpowiadającego nam smaku. Dodajemy posiekany szczypiorek. Pozostałe jajka obieramy ze skorupek, dzielimy wzdłóż na połowę, wyjmujemy żółtka, a dołek nadziewamy naszą pastą chrzanową. Uwagi: Pozostałe żółtka można użyć do wykonania innego rodzaju past, lub dodać do tej przez nas zrobionej. Ja nie dodaję, wykonuję inne pasty do nadziewania jajek.