Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie każdy lubi jajka faszerowane z dodatkiem ryby. Ja uwielbiam je z tego przepisu. Farsz sprawia, że jajka są aromatyczne i mają to coś.
Sałatka z tofu z dodatkiem świeżych warzyw to prawdziwy rarytas dla każdego w...
Odsłon: 790
Ulubiona wędlina z kaczki.
Odsłon: 213
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 447
Świąteczny klops.
Odsłon: 164
Sałatka z tofu z dodatkiem świeżych warzyw to prawdziwy rarytas dla każdego w...
Odsłon: 790
Ulubiona wędlina z kaczki.
Odsłon: 213
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 447
Świąteczny klops.
Odsłon: 164
Składniki
Przygotowujemy odpowiedniej wielkości miskę. Gotujemy w torebce ryż i odstawiamy do wystygnięcia. Gotujemy jajka na twardo i trzemy je na warzywnych oczkach tarki prosto do miski.
Następnie dodajemy wszystkie składniki, paprykę i ananas kroimy w drobną kostkę. Wszstko dobrze razem mieszamy. Doprawiamy solą i pieprzem do odpowiadającego nam smaku. Dodajemy posiekany szczypiorek. Pozostałe jajka obieramy ze skorupek, dzielimy wzdłóż na połowę, wyjmujemy żółtka, a dołek nadziewamy naszą pastą chrzanową. Uwagi: Pozostałe żółtka można użyć do wykonania innego rodzaju past, lub dodać do tej przez nas zrobionej. Ja nie dodaję, wykonuję inne pasty do nadziewania jajek.