Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 264
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w przyprawie gyros, pieczonych w...
Odsłon: 2531
Polecam. Pożywna, smaczna.
Odsłon: 1596
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 14180
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 264
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w przyprawie gyros, pieczonych w...
Odsłon: 2531
Polecam. Pożywna, smaczna.
Odsłon: 1596
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 14180
Składniki
Twarożek wymieszać z gruszką i rukolą. Przyprawić solą i pieprzem.
Filiżanki wyłożyć folią spożywczą tak żeby sporo wystawała, a następnie plasterkami łososia, a te nie powinny wystawać.
Do środka ponakładać masę twarogową i zakręcić folię, żeby powstały ,,cukierki ,,. Pozostawić w lodówce na ok 20 min.
Rozwinąć kulki z folii i ułożyć na półmisku, na podkładkach z plasterków cytryny.
Udekorować wg uznania. Mogą to być np kwiatki z gruszki. Przed podaniem skropić sokiem z cytryny.
Smacznego.