Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1055
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5613
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8734
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18035
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1055
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5613
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8734
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18035
Składniki
Twarożek wymieszać z gruszką i rukolą. Przyprawić solą i pieprzem.
Filiżanki wyłożyć folią spożywczą tak żeby sporo wystawała, a następnie plasterkami łososia, a te nie powinny wystawać.
Do środka ponakładać masę twarogową i zakręcić folię, żeby powstały ,,cukierki ,,. Pozostawić w lodówce na ok 20 min.
Rozwinąć kulki z folii i ułożyć na półmisku, na podkładkach z plasterków cytryny.
Udekorować wg uznania. Mogą to być np kwiatki z gruszki. Przed podaniem skropić sokiem z cytryny.
Smacznego.